Ervaringen van onze klanten.

Met een slagingspercentage van 95% liggen we voorop het landelijk gemiddelde van 67%.

Scheiden met een Mediator is onderscheidend:

vinkje Eerlijk en transparant over de mogelijkheden
vinkje Eén vast tarief: je weet altijd waar je aan toe bent
vinkje Uniek: kinderbegeleiding en TeenTalk

Niet voor niets zijn onze klanten blij met ons.

De mediators van Scheiden met een Mediator

Klantenreacties

In verband met de privacy van onze klanten hebben we de reacties anoniem op de website geplaatst. Er zijn altijd klanten bereid om persoonlijk toe te lichten wat hun ervaring is met Scheiden met een Mediator. Ben je daarin geïnteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op.

“Goed: de ontzettend snelle reacties op vragen. ‘s Avonds aangevraagd, de volgende ochtend gebeld. Top! Bellen vind ik fijner, dan kun je direct uitleg vragen.”
“Het contact is heel fijn. Ze komen met z’n tweeën. Eén voor het ouderschapsplan en één voor de  financiële kant. En alles onder één dak. Dit alles tezamen maakte onze beslissing al snel duidelijk.”
“Het eindpunt is in zicht, volgende week is de overdracht van het huis. Ik wil jullie nog bedanken voor de hulp en jullie professionele begeleiding van onze scheiding.”
“Fijne mensen die ècht naar je luisteren en (je in ieder geval het gevoel geven dat ze) er voor je zijn.”
“Ontzettend bedankt voor alles tot nu toe. Wij zijn blij dat wij voor jullie hebben gekozen.”
“Lieve Yvonne. Ik vond je een erg aardige vrouw met een goed hart dus verwacht ook wel dat je dit fijn vindt om te horen. Mijn man en ik zijn drie maanden uit elkaar geweest en nu weer samen. Er is een hoop gebeurd en we hebben nog een lange weg te gaan maar we hebben elkaar toch weer terug gevonden. En wat ik wilde laten weten is dat hij door jullie gesprek vooral van je mannelijke collega erg op zijn plek werd gezet! Je collega zei echt de juiste dingen en liet hem dingen inzien. Daarvoor wil ik jullie complimenteren met jullie aanpak. Bedankt voor de steun toen en dat je me nog opbelde omdat je bezorgd was. Mooi werk doen jullie.”

Direct persoonlijk contact

Telefoon: 070 – 78 53 643

Wij zijn ook ‘s avonds beschikbaar, want een scheiding houdt ook niet op na kantoortijd. Je kunt altijd mailen of appen. Je bent immers het beste geholpen op het moment van de escalatie.

Nieuws