De eerste stap is gezet

Wij vinden het heel dapper dat jullie het besluit hebben genomen om de scheiding zelf te regelen, want met alle emoties is het een vereiste om elkaar de ruimte te geven waar het nodig is, af en toe woorden in te slikken om de ander niet te kwetsen en vraagt het soms meer geduld en aandacht dan wenselijk.

Om je in ieder geval een helpende hand te bieden, willen wij je onze planner kosteloos aanbieden. Deze gebruiken wij zelf als wij in gesprek gaan met onze klanten. Het geef je een leidraad om op het juiste moment de juiste stappen te volgen.

Zelfstandig scheiden?

‘Zelfstandig scheiden, kan dat?’ vraag je je misschien af. Dat hangt van een aantal factoren af, maar het is zeker wel mogelijk. Het heeft vooral te maken hoe jullie met elkaar omgaan en hoe jullie uit elkaar gaan. Doordat wij gebruik maken van het online systeem iMportant, kunnen we alle zaken online afhandelen. Wil je toch liever een gesprek? Dan is dat ook geen probleem. Dit kan in jullie vertrouwde omgeving aan huis of bijvoorbeeld via Skype. Op het moment dat jullie toch hulp nodig dreigen te hebben, staan wij voor jullie klaar. Op deze manier kunnen jullie zelf bepalen wat nodig is en wanneer het nodig is. Wij gaan mee in jullie tempo en wensen. Vul samen de scheidingsplanner in, zodat jullie weten wat er wanneer van wie wordt verwacht. Dat schept duidelijkheid.

 

E-book  ‘Zelfstanding jullie scheiding regelen’

Wil je meer uitleg over de fases en wat er van je wordt verwacht? Dan is het goed om het e-book te downloaden. Elke stap wordt voor je uitgelegd. Ook als je niet van plan zijn om zelf de scheiding te regelen, kan het fijn zijn om dit e-book te downloaden, zodat je weet wat er allemaal geregeld dient te worden.

Meer informatie?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kun je contact met ons opnemen.

Wil je een aanvulling op de planner?

Dan raden we je aan om het e-book te downloaden
 
 

Verification